Најновије

СТАМАТОВИЋ ИЗНЕО НАЈЖЕШЋУ ОПШТУЖБУ НА РАЧУН ВУЧИЋА, НА ОВО НЕКО МОРА ДА РЕАГУЈЕ: Браћа су прославила у Бечу прву милијарду евра

- Јавна је тајна да се у Србији преузимају фирме од успешних бизнисмена, написао је на свом Фејсбук налогу председник општине Чајетина Милиан Стаматовић и лидер Здраве Србије. Према Стаматовићеим речима, браћа (Вучић) су недавно у Бечу прославила прву милијарду евра коју су стекли на та начин.

Вучић и Стаматовић (Фото: Јутјуб)

– Браћа су прославила у Бечу прву милијарду евра, отели су многе фирме, рекетирају, уцењују, прате и прислушкују породице, децу, жене неистомишљеника, отимају бање, желе и Златибор…” ово и много тога имам прилике да чујем у разговору са пословним људима, који су нажалост преживели и доживели да им неко узима фирме, да им не да да инвестирају. Заиста не могу да останем нем на ова и многа друга сазнања, која су јавна тајна у Србији. Можда би било боље за мене да живим ружичасти живот са Пинка, али то ипак остављам онима који верују да је Србија Швајцарска, а да је Вучић некакав спаситељ и мученик без динара у џепу који спава и једе једном годишње, написао је Стаматовић.

О преузимању фирми од стране Вучића и његових сарадника, први је проговорио прошле године некадашњи председник Србије Борис Тадић у интервју за недељник НИН.
– Вучићеви најближи сарадници, браћа и кумови, контролишу софтверску индустрију, изградњу путева, трговину струјом и пољопривреду. Вучић ствара економску моћ која би требало да његов пораз на изборима учини ирелевантним, јер ће имати све полуге управљања земљом у својим рукама…  Жесоку критику Слободана Антонића на рачун Вучића погледајте ОВДЕ.
Kњига "Мрежни ратови" руских геополитичара Александра Дугина и Леонида Савина диступна је у Србији и Републици Српској,... Posted by Дневне Новине Правда on понедељак 23. април 2018.
Извор: Ozoonpress.net

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА