Најновије

КИЈА ДОЖИВЕЛА НЕРВНИ СЛОМ, ЗАВРШИЛА У БОЛНИЦИ: После разговора са Слобом ломила све по кући, па је изнели из ријалитија! (ВИДЕО)

Након расправе са Слободаном Радановићем, Кија Коцкар је почела да ломи све по "Задрузи". Кија је желела да напусти ријалити, а с обзиром на то да јој то није дозвољено, почела је да "дивља". Све се десило после разговора са њеним још увек законитим супругом Слобом. Наиме, певач је питао Кију због чега га у тренуцима када пати за мртвим оцем пита да ли је он још увек воли.

Хаос у ријалитију (Фото: Јутјуб)

- Шта радиш то тамо? Не разумем те, мајке ми! Ништа те не разумем! Шта се дешава овде? Знаш ти о чему ја причам! Не разумем Слободане стварно, не разумем шта се дешава. Што ме гледаш тако? - говорила је Кија.

- К*ња ми се од ових људи - рекао јој је Слоба.

- И мени! Зато ћеш ти сада да ми кажеш шта се дешава са твојим животом, са мојим животом, са нашим браком! Озбиљно те питам - рекла је Кристина.

- Дешава се то да сам свима с*ебао све! - одговорио је Радановић.

- Нисам те то питала! Желим да чујем истину. Ја то заслужујем, да ми кажеш истину! - рекла је Кристина.

- Шта ја радим овде осам месеци? Шта сам ја то урадио овде пре осам месеци? - присетио се Слоба преваре.

- Преварио ме! - подсетила га је. 

- 31. маја? 1. јуна? Ја ово нисам заслужила! Ја сам твоја жена! Нисам љубавница! Твоја жена сам! Ја те питам врло једноставно питање. Видим шта радиш! И чула сам шта си рекао њој - говорила је Кија.

- Да је волим? То сам рекао? И? - питао ју је Слоба.

- Добро, то је истина? - питала је Кристина свог мужа.

- Истина је! - рекао је Слоба.

- Свака част! - рекла је Кија. Радановић је покушао да преокрене овај разговор у своју корист, тако што је Кију питао да ли је истина оно што је чуо да је она наводно причала о његовој мајци Драгињи.

- Једна особа када је ушла овде, рекла ми је. Јеси ли ти за моју мајку рекла да је ку*ва? Да си то рекла? Да ли је то истина? Јеси ли икада назвала моју мајку ку*вом? - питао ју је Слоба.

- Наравно да није истина! Никада то нисам рекла, а честитам ти на овоме свему! Аплауз - одговорила је Кија на питање које је добила, након чега је почела да му тапше, после чега му је рекла:

- Честитам! Ја нисам будала! Мислила сам да ћеш испасти фер барем једном! Не знам да ли си остао фер сада или тамо. У сваком случају, рекао си ми да ми прилазиш из сажаљења! - рекла је Коцкарева.

- Не! Ко ти је то рекао? Рекао сам да желим да будем са тобом у овим тренуцима! Најмање ми треба у овим тренуцима да се око тога расправљам. Схватио сам да ћу ја испасти кретен у сваком смислу, како год се окрене - причао је Слоба.

- Све знаш, све знаш! Добро! Отишао си тамо и рекао си да је волиш, данас, када је то било? - изјавила је Кија.

- Данас! - кратко је одговорио Радановић.

- Како си јој рекао? Шта си јој тачно рекао? Хоћу да чујем! - била је упорна Кристина.

- Зашто? Нећу да ти кажем! Ко је теби дошао са том информацијом? Питао сам те! - рекао је Слоба. Затим су почели да се свађају.

- Ко ти је рекао да сам ја рекла да је твоја мајка ку*ва? - питала је Кија.

- Рећи ћу ти када изађемо! - покушавао је Слоба да избегне одговор.

- Нећеш се ти мени обратити када изађемо! Коју игру ти играш? - питала га је Кристина.

- Коју игру? Сви играте игру са мном, као са заморчетом! Ко ти је то рекао? - питају је сад Слоба Кију.

- Није битно! Не желим да настављам ту причу даље! Питаћу те још једном, да ли је то истина - говорила је Кристина.

- Питао сам те просто питање! - наставио је Слоба.

- Питаћу те још једном, да ли је то истина? Само још једном - желела је Кија да чује одговор на питање да ли је Слоба рекао Луни да је воли.

- Кристина, хоћеш овако до ујутру? - рекао је Радановић.

- Ја те питам просто питање! Значи истина је? Слободане, питам те последњи пут! Одговори ми! - била је упорна Коцкарева.

- Хоћеш да се играш са мном? Последњи пут те питам, ко ти је то пренео? - наставио је Слободан.

- Мића! - открила му је Кија.

- Шта ти је пренео? - желео је Слоба да чује детаље.

- Да си јој рекао у изолацији да је волиш - искрена је била Кија.

- Сада ћемо све да их зовемо, да направимо један породични скуп - ироничан је био Радановић.

- Због чега ово питање мора да се потегне баш сад, у овим тренуцима, што баш сад? - питао је Слоба Кију која је инсистирала да јој Слоба одговори да ли воли Луну. Певач је затим кренуо да напусти паб, а онда је Кија почела да виче.

- Стани Слободане, доста ми понижења! - рекла је она. Слоба је додао да ни једног треутка није рекао да воли Кију, а то је њу и те како разбеснело.

- Честитам ти на игри, слободан си Слободане - рекла је Кија певачу, а затим су обоје напустили паб. Кристина Коцкар је након разговора бесна отишла до капије и тражила од обезбеђења да је пусте напоље.

С обзиром на то да јој нису дозволили да напусти ријалити, Коцкарева се вратила у паб где је почела све редом да ломи. Кија је бацала тањире, лампе, лупала прозоре... све што јој се нашло под руком.

Обезбеђење је улетело у паб како би смирили задругарку и зауставили хаос.

- Хоћете ли ме сад пустити напоље? - питала је Кија. Учесница ријалитија је након овог догађаја изведена у из "Задруге" и одведена у једну приватну клинику, како би јој била пружена неопходна помоћ.

Кијин отац је пре смрти открио праву истину о њој, испливао шокантни снимак разговора о коме бруји Србија! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА