Најновије

СРБИЈИ СЕ У ВАШИНГТОНУ СПРЕМА ПАКАО! Британија, Француска, Немачка и САД праве стратегију за отимање Косова?!

Представници САД, Велике Британије, Француске, Италије и Немачке окупили су се у Вашингтону како би одржали разговоре о дијалогу Београда и Приштине, тј. о коначној фази овог процеса, тврди приштинска Газета Експрес.

Илустрација (Фото: pixabay.com/ Правда)

Извор тог листа наводи да су се тренутно у Вашингтону окупили представници пет најмоћнијих западних земаља како би одржали консултације о разговорима Београда и Приштине.

На тим консултацијама Европљане заступају политички директори за Балкан, а америчка страна такође има представника на том нивоу из Стејт Департмента.

- Политички директори за Западни Балкан Велике Британије, Немачке, Француске и Италије, већ се налазе у Вашингтону на консултацијама у вези са дијалогом Косово-Србија - рекао је извор приштинског листа.

Тренутно се дијалог одвија на нивоу председника под покровитељством ЕУ. Очекује се да завршна фаза почне ускоро, иако се не зна тачно када.

Постоји, међутим, уверење да овога пута може да се очекује интезиван процес који ће довести до "нормализације односа Београда и Приштине". 

Погледајте ОВДЕ најбољи борбени авион који кошта - 216 милиона $. комад!

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Тачи у Берлину са Меркеловом

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА