Најновије

ИЗ МЕГЕ ПОРУЧУЈУ: Способни смо да изненадимо Партизан

Тренер кошаркаша Мега Бемакса Дејан Милојевић рекао је да су мечеви с неизвесним завршницама, попут оног против Златибора, веома корисни за његову екипу у процесу сазревања.

Милојевић и Мишковић Фото: Мега/И. Веселинов

- Задовољан сам победом јер је Златибор квалитетна екипа. Честитам им на пласману у плеј-оф и пожелео бих им да изборе учешће у АБА 2 лиги - рекао је Милојевић после меча, објављено је на сајту клуба.

Кошаркаши Меге су победом 96:90 против Златибора потврдили треће место у Групи А пред предстојећи плеј-оф.

- Имали смо две доста добре четвртине, прву и четврту, и две лоше четвртине, другу и трећу. Златибор је то искористио, имао је добре периоде игре, чак су и повели. Међутим, направили смо преокрет и заслужено смо тријумфовали. Овакве утакмице су веома корисне за нас, да добијамо у неизвесним завршницама, то је процес одрастања и сазревања моје екипе и јако сам задовољан због тога - рекао је Милојевић.

Меч су обележиле партије играча који су скоро изашли из повреде, Костје Мушидија (27 поена) и Огњена Јарамаза, који је први пут од повреде из марта месеца, заиграо на утакмици и за 25 минута постигао 20 поена уз врло битне поене у финишу меча. Јарамаз је након меча ракао да му је посебно драго што је његова екипа изборила тријумф у неизвесној завршници.

- То је за наш млад тим врло значајно. Следи нам сад плеј-оф, а ова победа значиће и за наше самопоуздање. Имамо још доста простора за напредак, правили смо доста грешака, али у суштини није све тако лоше, јер смо победили. Надам се да можемо да направимо изненађење у четвртфиналу плеј-офа где вероватно идемо на Партизан, јер мислим да смо способни за то - рекао је Јарамаз.

(Извор: Бета)

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА