Најновије

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) Камере у биоскопу снимиле како бизнисмен сексуално злоставља девојчицу! А њена мајка цело време седи поред њих

Бизнисмен из Индије ухапшен је након што је снимљен у биоскопу како сексуално злоставља 10-годишњу девојчицу док је седео поред њене мајке.

Бизнисмен из Индије (Фото: Јутјуб)

Злостављање је на надзорним камерама, а 60-годишњи Моиден Кати напастовао је истовремено и мајку и девојчицу.

Инцидент се догодио 18. априла, али је бизнисмен ухапшен тек ове суботе, након што је 26. априла полицији снимак предала добротворно удружење "Чајлдлајн" која је снимка добила од власника биоскопа.

Али полиција осумњиченог није ухапсила све док исечак из видеа није пуштен на телевизији. Њихов немар изазвао је бес јавности у граду Едапал на југу Индије. Како пише Хинду, Кати, који је власник неколико златара у Индији и на Блиском истоку, признао је кривицу.

Полиција је ухапсила мајку малолетне жртве, а полиција сумња да је најмлађа од три сестре већ била мета злостављача у прошлости.

Заменик инспектора КЈ Баби суспендован је јер није на време реаговао и ухапсио злостављача, а полиција разматра хоће ли предузети правне кораке и против мајке због саучесништва у злостављању.

"Снимак смо предали полицији дан након што смо је добили јер смо хтели да проверимо његову аутентичност, с обзиром на тежину случаја. Видео садржи три сата материјала и предали су нам га људи који раде у биоскопу", рекао је члан удружења "Чајлдлине" за "Њуз минут" па додао да су прегледали цео снимак и како је Моитхинкути злостављали и мајку и дете истовремено, континуирано од почетка до краја снимка.

"Повремено би престао, изашао, па се вратио и наставио", тврде из удружења и уверени да полиција није реаговала јер је реч о угледном и богатом бизнисмену.

Језиве снимке убиства српског полицајца погледајте ОВДЕ.  

Извор: News minute, Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА