Најновије

ЗБОГ ОВОГА ЈЕ ЖЕЉКО НАЈВЕЋИ: Јубиларна титула у домовини? Има важнијих ствари...

Тренер кошаркаша Фенербахчеа Жељко Обрадовић рекао је да су његови играчи били спремни за Жалгирис, за екипу која се никад не предаје, и истакао да уопште не размишља о евентуалној десетој титули у Евролиги.

Жељко Обрадовић фото: Бета

- Била је утакмица какву смо очекивали. Жалгирис је екипа која се никада не предаје. У пар наврата смо имали добру предност, али су нас стизали. То је оно на чему смо највише инсистирали у припреми – да не смемо да будемо релаксирани ниједног тренутка - рекао је Обрадовић после утакмице.

Фенербахче се пласирао у финале Евролиге, пошто је у првом полуфиналу у Београдској арени победио Жалгирис 76:67.

- Моји играчи су били спремни за Жалгирис. Ти падови у игри су увек могући у кошарци. Оно где можемо много боље је тај напад. Имали смо добрих тренутака, али неколико напада смо прилично споро реаговали - рекао је Обрадовић.

Фенербахче ће у финалу Евролиге у недељу играти против бољег из другог полуфинала у ком се састају ЦСКА из Москве и Реал Мадрид.

- Када говоримо о финалу, не размишљам о том мом јубилеју и потенцијалној десетој титули. Много је важнији тим, играчи и ти наши навијачи - рекао је Обрадовић.

Турски клуб је имао велику подршку навијача у Арени.

- Хвала свим људима који су дошли. То отприлике траје већ пет година, толико има како сам ја дошао. Они су сигурно битан фактор у свим овим успесима - рекао је Обрадовић за Спорт клуб.

Извор: Бета

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА