Најновије

ЂОРЂЕ ВУКАДИНОВИЋ: Све што ради Александар Вучић и екипа око њега је погрешно (ВИДЕО)

Гост нове епизоде емисије „РасПравда“ која се реализује у сарадњи портала Правда и продукције „HelmCast“, био је опозициони посланик Ђорђе Вукадиновић.

Ђорђе Вукадиновић (Фото: Јутјуб)

Све што ради Александар Вучић и екипа око њега је погрешно. Нешто намерно, јер су добили задатак да ураде погрешно, а остало јер не знају да раде како треба. Они су неспособни за било који посао... – каже Вукадиновић.

Вукадиновић је рекао да Тадић није био довољно велики издајник по мишљењу западних сила и да је зато замењен Вучићем. Он је рекао да након Слободана Милошевић, нико није дошао на власт без благослова странаца па чак и Војислав Коштуница. Вукадиновић је указао да Ђинђић,
Коштуница и Тадић нису никада помишљали да омогуће Албанцима контролу на севером Космета што је Александар Вучић учинио.

Он је оптужио Вучића да је растурио јединство Срба у јужнј покрајини склањајући људе који су се одупирали Албацима, а довео је своје неспособне кадрове који сада подржавају власт у Приштини.

Емисију су обележиле жучне дискусије аутора и водитеља Миодрага Зарковића са гостом. Вукадиновић је у емисији говорио о властима које су предходиле Вучићу,  Кумановском споразуму, Бриселском споразуму, политичкој ситуацији у Србији, преговорима на тему Косова и Метохије, Црној Гори и другим важним темама.

Драган Васиљковић, познат као Капетан Драган, жестоко је претучен у сплитском затвору, где служи 15-годишњу казну због наводних злочина почињених током ратних сукоба деведесетих година. Њега су, како Српски телеграф сазнаје, брутално пребили други затвореници, а управа казнионице и хрватско министарство правде на све начине покушавају да заташкају овај инцидент. Више о томе сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Срђа Трифковић : "Вучић је прихватио чак ни оно што Тадић није хтео"

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА