Најновије

НАОУРУЖАЈТЕ СЕ СТРПЉЕЊЕМ: Данас и сутра измене саобраћаја у центру Београда

У оквиру припрема и одржавања централне манифестације прославе Дана Министарства унутрашњих послова, данас и сутра биће измењен режим саобраћаја у зони Трга Николе Пашића, Булевара краља Александра и улицама Краља Милана, Косовској, Кнеза Милоша и Таковској.

Београд (Фото: pixabay)

Саобраћај ће данас бити обустављен од 18 до 23 сата, а сутра од 8 до 15 часова, најављено је из МУП-а.

У том временском интервалу за саобраћај ће бити затворене улице Трг Николе Пашића од Теразија до Улице Кнеза Милоша у оба смера, Дечанска улица од тунела до Трга Николе Пашића, Булевар краља Александра од Улице кнеза Милоша до Београдске улице у оба смера и од Београдске улице до Рузвелтове улице само десна коловозна трака.

Такође, саобраћај ће бити обустављен и у Београдској улици од Улице Илије Гарашанина до Булевара краља Александра у оба смера, Улица кнеза Милоша од Таковске до Немањине у оба смера, Таковска улица од Улице 27. марта до Улице кнеза Милоша у оба смера и Улица краља Милана од Теразија до Славије у оба смера.

Данас од 18 часова биће забрањено паркирање возила и биће уклоњени аутомобили на паркингу Трга Николе Пашића на углу са Влајковићевом улицом.

Од поноћи до завршетка централне манифестације Дана МУП-а биће забрањено паркирање и биће уклоњени аутомобили на паркинг простор на углу Трга Николе Пашића и Влајковићеве улице, десна страна паркинга Влајковићеве улице и паркинг простор у Косовској улици од Влајковићеве до Таковске улице.

Прослава Дана МУП-а биће одржана у недељу 27. маја различитим активностима на више локација у Београду.

Централна манифестација биће почеће у подне испред Дома народне Скупштине Републике Србије.

Драган Васиљковић, познат као Капетан Драган, жестоко је претучен у сплитском затвору, где служи 15-годишњу казну због наводних злочина почињених током ратних сукоба деведесетих година. Њега су, како Српски телеграф сазнаје, брутално пребили други затвореници, а управа казнионице и хрватско министарство правде на све начине покушавају да заташкају овај инцидент. Више о томе сазнајте ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Саобраћај у Београду на Славији након постављања фонтане

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА