Најновије

"Процурили" Пентагонови списи о "НЛО": Бео, гладак, без крила! (ВИДЕО)

Откривен је извештај са новим детаљима о сусрету с НЛО-ом који је шокирао пилоте америчке војске изнад Тихог океана.

НЛО из списа Пентагона (Фото: Јутјуб)

Извештај из 2009. не носи никакав логотип агенције или датум, али је неколико званичника потврдило да је написан као део програма Пентагона на којем је радило неколико агенција. 

Све је документовано и у видео-снимцима који су објављени у новембру прошле године, али извештај садржи опис сусрета из "прве руке".

Од 10. новембра ракетни пројектил успео је у неколико наврата да забележи радарске контакте с нечим што се у извештају назива "Аномалоус Аериал Вехицле (ААВ)". 

Један од пилота известио је да се ААВ појавио на висини од око 19 хиљада метара. Пилот је са групом колега неколико тренутака ту лебдео, а затим су отишли. Изјавио је да никада нису добили тачан траг на летелици јер су се кретали брзином балистичке ракете, а радар није био подешен на програм који би могао да прати такву брзину. 

ААВ је направио још један контакт 14. новембра, али врло кратак. 

Први авион који је кренуо у истрагу летео је близу места где је забележен ААВ, али ништа није пронађено. Међутим, пилот је приметио комешање мора, што га је подсетило на убрзано урањање у океан, као што то раде подморнице. 

Извештај претпоставља да је то проузроковао ААВ, који је највероватније био "огрнут" нечиме, или невидљив људском оку, преноси 24сата. 

Током идућег покушаја да истраже ААВ, опет су приметили чудно померање воде, али је изнад површине летео чудан објекат облика издуженог јајета, односно "тик-така". Пилот је у свом опису написао "чврста бела, глатка површина, без ивица, једнолично без крила". 

Као и претходни пут, ААВ је једноставно нестао. 

У извештају је писало и да је једна подморница била на том месту у тренутку када се ААВ појавио, али није било никакве необичне активности током инцидента, пише Дејли мејл.

Прочитајте ОВДЕ који је још документ америчке владе процурео што ће вас шокирати.

Извор: 24sata.hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Погледајте још најгледанијих снимака НЛО.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА