Најновије

"Бисерна сестра": Четврта књига из чувеног серијала "Седам сестара"!

„Бисерна сестра “ је четврта књига у изванредном бестселер серијалу „Седам сестара“ Лусинде Рајли. Ово је прича о КеКе.

Фото-Лагуна

КеКе д’Аплијез се никад нигде није уклапала. После смрти оца, неухватљивог милијардера Тате Сола – ком је тај надимак дало његових шест кћери, усвојених у разним крајевима света и названих по сазвежђу „Седам сестара“ – нашла се на животној прекретници. Напустила је уметнички колеџ и гледала како се њена вољена сестра Звезда удаљава од ње, налази љубав и оставља је потпуно саму.

У очајању, одлучује да побегне из Енглеске и открије своју прошлост; једини трагови које има су једна црно-бела фотографија и име једне пионирке у Аустралији, која је живела пре стотину година.

„Прича о Кеке одвешће нас у бурно доба Аустралије као и Југоисточне Азије. КеКе је луталица, увек немирна, увек радознала. У почетку ће јој бити тешко што је далеко од Звезде, али ће јој то затим дати прилику да открије своју истинску природу и таленат. Можда ће чак отворити срце неком другом…“, испричала је ауторка.

Кад КеКе коначно стигне у вреле и прашњаве црвене равнице средишње Аустралије, нешто дубоко у њој реагује на енергију тих крајева и на древну културу Абориџина, и поново буди у њој стваралачки импулс. Уз помоћ људи које упознаје на путовању, КеКе почиње да верује да јој тај пространи, дивљи континент може пружити нешто што је сматрала немогућим: осећај припадања, и дома...

Серијал „Седам сестара“ заснован је на митологији Седам сестара Плејада, добро познатом сазвежђу поред чувеног Орионовог појаса. Многа имена у серијалу су анаграми за ликове из легенди. Сваки роман из овог серијала је засебан, али се у сваком налази траг који ће вам на крају открити ко је заиста Тата Сол и где је седма сестра.

Лусинда Рајли је рођена у Ирској и у детињству је много путовала, нарочито на Далеки исток. Пошто се преселила у Лондон, постала је глумица и радила на филму, у позоришту и на телевизији.

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА