Најновије

ХАОС У ЦЕНТРУ БЕОГРАДА: Шиптарски промотери „Мирдита—добар дан“ под заштитом полиције, Шешељ се обратио окупљенима (ВИДЕО/ФОТО)

Присталице Српске радикалне странке, на челу са лидером те странке Војиславом Шешељем, дошла је до кордона полиције која је распоређена испред Центра за културну деконтаминацију у Београду, где се одржава фестивал „Мирдита — добар дан“.

Кордон полиције (Фото: Правда)

Испред зграде Центра, у којој је планирана изложба, налази се кордон полиције, а радикали који су стали на десетак метара од кордона носе страначка обележја, заставе и фотографије на којима су приказани злочини терористичке ОВК.

Са разгласа се чују песме из познатог репертоара странке. Према извештачима са лица места окупљенима се обратио лидер радикала Војислав Шешељ. Како незванично сазнајемо он је том приликом рекао да ће сутра обићи Милорада Улемека Легију и Звездана Јовановића у затвору Забела..

Учесници фестивала се већ налазе у згради.

Против фестивала “Мирдита, добар дан” протесте су организовали и организације “Заветници” и “Српска десница”.

- Ми смо данас на протесту представили српску културу, српске гусле, старе српске песме, наступио је више пута награђивани гуслар Саша Лакетић. Председник странке је рекао да ће српска полиција заједно са српским патриотама истерати издајничка г*вна из Београда, а самим тим и целе Србије- рекла је Вјерица Радета у краткој телефонској изјави за Правду.

На твитеру су се појавили и видео снимци које су постављали Шиптари учесници овог фестивала.

Прочитајте ОВДЕ како је било данас на Додиковом предавању о Дејтонском споразуму на Факултету политичких наука у Београду.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Генерал Божидар Делић у Доњецку

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА