Најновије

ЦВИЈЕТИН МИЛИВОЈЕВИЋ ШОКИРА ЈАВНОСТ: Александар Вучић је извршио државни удар (ВИДЕО)

Политиколог Цвијетин Миливојевић у најновијој РасПравди пореди медијску сцену деведесетих, када је лично сарађивао с многима који данас дрмају српским информативним простором, са данашњим “једноумљем” у Вучићевом режиму.

Цвјетин Миливојевић (Фото: Јутјуб)

Mиливојевић је рекао да је Вучић дошао на власт уз подршку оних земаља које су бомбардовале Србију и окупирале Косово и Метохију. 

У емисији он говори и о манипулацијама у медијима, објашњавајући притиске са којима су медији су суочени што је довело до тока да већина новинара су заправо ПР менаџери појединих политичких центара моћи. Он је посебно навео пример ТВ Пинк који је имао “слугерански” однос према свакој власти од кад је основан. 

Mиливојевић је говорио и о механизма преузимања медија од стране кризних штабова ДОС-а.

Он је рекао да је Вучић добро изучио занат док је био “министар пропаганде” у влади Мирка Маријановића и да је досегао највиши ниво цензуре у медијима.

Позивајући народ да преузме одбрану Косова и Метохије у своје руке, Миливојевић подсећа актуелну власт да се ниједна држава на свету није добровољно одрицала територија, како Вучић све отвореније најављује да ће урадити. Oн је оптужио Вучића за државни удар.

- Он је пре неки дан изјавио “ја сам за брзо решавање статуса Косова упркос томе што 80 посто грађана Србије сматра да је замрзнут конфликт најбољље решење. То каже председник Србије! Значи он упркос вољи 80 посто грађана Србије хоће да уради нешто друго? Знате ли како се то зове у демократији? Државни удар! – рекао је Миливојевић указујући да и Мило Ђукановић влада на исти начин.

Аутор и водитељ Миодраг Зарковић.

Жестоку свађу Миодрага Зарковића и Ђорђа Вукадиновића током снимања емисије погледајте ОВДЕ.

Наручите књигу Александра Дугина "Четврта политичка теорија" путем линка...

Posted by Дневне Новине Правда on уторак 8. мај 2018.

Извор: Правда/HelmCast

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Дејан Мировић жестоко критикује Александра Вучића и издају Косова.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА