Најновије

ПОПОВИЋ ОДГОВОРИО БРНАБИЋКИ: Остајем при ставу који сам изнео на Твитеру, тражим да се поштује и моје право!

Поштујем премијерку, али тражим и да она поштује моје право на лични став и слободу говора и сачекаћу да најпре с њом поразговарам о свему, изјавио је министар за иновације и технолошки развој Ненад Поповић.

Ненад Поповић (Фото: Јутјуб)

Ненад Поповић није желео да коментарише реакцију премијерке Ане Брнабић на његов твит да није у реду да "Роко има две маме, а Ана двојицу тата" у тренутку кад се Србија бори за већи наталитет:

“Остајем при ставу који сам изнео на Твитеру. Није ми била намера да било кога увредим. Жао ми је што је премијерка изашла у јавност пре него што је разговарала са мном. Поштујем премијерку Брнабић, али тражим да се поштује и моје право на лично мишљење и слободу говора", каже Поповић за Танјуг.

Као што то право не жели да одузме премијерки, наставио је министар, тако исто очекује да ни она не укида основна људска права члановима свог кабинета.

"Џентлменски ћу сачекати разговор са премијерком у четири ока", закључио је Поповић.

Министар Поповић је усталасао јавност коментаром да није у реду да "Роко има две маме, а Ана двојицу тата" у тренутку кад се Србија бори за већи наталитет, а поводом увоза, како каже, "геј сликовница" из Хрватске.

Тај твит министра је покренуо бројне реакције у јавности, а премијерка Брнабић је изјавила данас да је тиме увредио један део грађана Србије за које ради и који плаћају Владу.

Порчитајте ОВДЕ како је Ана Брнабић данас реаговала на изјаву Ненада Поповића о уџбеницима који промовишу хомосексуализам.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Драгољуб Жарковић у емисији “РасПравда”: Косово није Вучићево, него моје

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА