Најновије

"ВРАТИЋЕМО ИХ У ФЕДЕРАЦИЈУ": Додик не да Сарајеву да на територији РС смешта мигранте!

Председник Републике Српске Милорад Додик сматра апсолутно неприхватљивим да Савет министара или било која заједничка институција у БиХ предлаже или доноси одлуку о смештају миграната на територији Српске.

Милорад Додик (Фото: Јутјуб)

- Нећемо дозволити да на простору Залужана код Бањалуке или код Калиновика, или у било ком другом месту или објекту у Републици Српској буду смештени мигранати, поручио је Додик.

- У наше име не може нико доносити одлуку о томе - јасан је председник Српске у изјави Срни на питање да прокоментарише позиве из ФБиХ упућене заједничким институцијама у БиХ да што прије одреде локације војних касарни у БиХ у које могу да буду смештени мигранти.

Он је нагласио да ће тражити од Владе и Министарства унутрашњих послова Републике Српске да све мигранте које затекну на територији Српске спроведу у ФБиХ где су и до сада примали особе за које је доказано да припадају мигрантском таласу.

Додик тражи од амбасаде САД да открије коме даје 12 милиона долара! Прочитајте ОВДЕ све о томе.

Извор: Ртрс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Да ли је могућ паралелизам Косово – Република Српска, мења ли се у изборној години изборни закон у БИХ и да ли се после избора сели у Сарајево.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА