Најновије

ДА ЛИ ЋЕ НЕКО СМЕТИ ОВО ДА ПРЕНЕСЕ ВУЧИЋУ: Српски снајпериста из Доњецка има поруку за њега

Српски снајпериста и добровољац у армији ДНР, Дејан Берић, жестоко је критиковао власт у Србији. Он је у интервјуу Правди рекао да се нада да ће се власт у Србији ускоро промену, а да ће њени представници сносити последице због "уништавања Србије".

Дејан Берић и Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

-  Надам се да припадници тог издајничког режима неће још дуго бити на власти, али да ће још дуго да живе и да ће свако кога виде на улици моћи да им пљуне у лице због овога што су направили од Србије. Моја је жеља да Вучић живи још сто година, да га се стиде унуци. Нек му Бог да здравља, а све остало ће му дати народ Србије – рекао је Берић.

Он се осврнуо и на Вучићев коментар да да они који позивају на одбрану Косова не би смели да оду да га бране.

- Знам много Срба који су били и бранили Косово и који би га опет бранили. То што је он рекао, да оду тамо и на минус 15 и издрже два три дана, ја знам много људи који су били на Косову, Р. Српској и Крајини и то не два-три дана него годинама. Били су у рововима, не на минус 15, на минус 30, на киши и ветру, без хлеба и воде и нису се предали. Војнички нисмо губили ратове, губили смо их због таквих политичара као што је Вучућ.  Вучић је предао Косово и осрамотио српски народ у свом православном свету. Забрањује параду породице а дозвољава геј параду – указује Берић.

Цео интервју са српским снајперистом Дејаном Берићем прочитајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Концепт издаје Косова због већих плата је Русима неразумљив.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА