Најновије

ОВАЈ ПРАХ ОТКЛАЊА БОЛОВЕ ЗА 2 МИНУТА! Сви га имамо у домаћинству, а препородиће ваш организам!

Ускоро нам стиже лепо време – време када ћемо више времена проводити на сунцу, а тада би требало пазити на три најважније ствари – хидратацију тела, заштиту од сунца и одмор, како би се тело могло залечити и одржавати здравим.

Магнезијум (Фото: pixabay)

Најчешћи проблем с почетка лета су болови у мишићима и зглобовима, настали услед изненадне повећане активности, као и сува кожа, због знојења и утицаја УВ зрака.

Ми вам предлажемо да испробате једно од најбољих решења – домаћи лосион од магнезијума, односно уље магнезијума, које може решити све те проблеме у једном потезу!

Као што можда већ знате, магнезијум је кључни минерал у људском телу, који је неопходан свим ћелијама у телу, како би могле функционисати.

Чак 300 хемијских процеса у телу захтева присутност магнезијума, што значи да га морамо уносити у довољним количинама сваког дана.

Ово су неке од функција магнезијума у телу:

Поправља здравље костију

Регулише ниво енергије

Поспешује апсорпцију витамина Д из сунца

Убрзава зацељивање рана

Ублажава упале

Стимулише циркулацију

Снижава ризик од дијабетеса

Ипак, иако је врло важан, због неправилне исхране многи људи не уносе довољно магнезијума. Ви почните што пре, јер његов недостатак има озбиљне последице.

Осим исхране, постоји још један начин уноса магнезијума у тило – и то пречицом – кроз кожу. Овом методом сигурно ћете задовољити препоручени дневни унос (за жене 280-300 мг, за мушкарце 270-400 мг), а за то вам је потребна само кипућа вода и магнезијумов хлорид.

Рецепт за домаћи магнезијумов лосион (уље)

Састојци:

3 кашике кипуће воде

пола кашичице магнезијум хлорида

Припрема и примена:

Све што требате учинити је помешати воду с овим моћним прахом и нанети на кожу! Помоћу овог лосиона, можете се ослободити болова у костима и мишићима – само утрљајте лосион на болно место и причекајте 2-3 минута.

Бићете одушевљени резултатом!

Исту смесу можете користити за редовну негу коже тела, уместо стандардних крема пуних хемикалија, само овој смеси додајте и ши (карите) или кокос маслац.

Сви волимо ових 6 намирница јер мислимо да су здрави, али никако их не једите јер су сами отров! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Lijekizpriorode. Com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Чудотворни магнезијум

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА