Најновије

Роберт Де Ниро Трампово понашање назвао "идиотским": Трамп му сада намешта скандал са педофилијом?

Освета за критику или нешто друго?

Де Ниро и Трамп (Фото: Јутјуб)

Холивудски глумац Роберт де Ниро не оставља Доналда Трампа на миру. Само што је приликом доделе позоришних награда „Тони” псовао шефа државе и за то добио аплауз, његово држањем на самиту Г7 у канадском граду Ла Малбеу назвао је „идиотским понашањем”.

Оценио је да се Трамп тако понашао нарочито према домаћину самита Џастину Трудоу и извинио се грађанима Канаде због његовог „идиотсаког понашања”.

Де Ниро је у Торонту рекао да су Трампове изјаве о Канади “срамотне”, а извинио се и „другим учесницима самита”.

Истовремено, као по команди, у америчким и британским друштвеним медијима поново је испливао скандал у вези са малолетничком проституцијом у Француској из 1998. године. Како је тада писао британски “Индепендант”, француска полиција је у својим извештајима спомињала и Де Нирово име. 

Иако је ухапшен у Паризу исте године, глумац се у истрази спомиње само као сведок, а за учешће у ланцу елитне проституције није био оптужен.

Поред ове, још једна сочна прича у вези са Де Ниром је поново “добила крила” – његово виђање са Романом Поланским, режисером осуђеном за педофилију, истог дана када је овај силовао 13-годишњу девојчицу.

Индикативно је да су ови догађаји били “закопани” последњих 20 година, а да ли је њихова поновна актуелност последица Де Нирових оштрих изјава, остаје да се види.

Трамп је данас имао историјски састанак са Ким Џонг-Уном, све о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Правда/Факти

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА