Најновије

СТАТИСТИКЕ ПОТВРЂУЈУ: Жене воле грубљи секс, а ево и зашто...

Ево доброг изговора да пробате нешто дивље и необичније када је реч о сексу. Након испитивања готово 400,000 хиљада чланова сајта за упознавање OkCupid, откривено је да 62 процента жена ужива у грубом сексу.

Све пршти (Фото: Јутјуб)

Зашто? Страствени секс који укључује грижење, огреботине и друге врсте физичког контакта повећава код људи крвни притисак и срчани ритам. Код неких људи такав облик секса повећава сексуалну узбуђеност. Уз то, делови мозга задужени за осећај бола и сексуалну узбуђеност налазе се на истом месту.

Стога, шта заправо "пали" девојке па оне уживају у одређеним дозама авантуристичког секса. Велики број жена, њих чак 62 процента признало је да воле када их партнер повуче за косу током секса, док 60 посто испитаница преферирају да њихов партнер преузме контролу и доминира.

У већ поменутом истраживању сајта OkCupid, 23 процента њихових чланица је признало да ужива у сексу који подразумева одређен вид садо мазо елемената. Имајте на уму да је то нешто чиме се жене неће превише изненадити, па бисте током саме акције понекад требали да је изненадите.

Позната порно звезда открива тајну која ће занимати све мушкарце. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: menshealth.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Млади пар имао жесток секс пред пуном плажом

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА