Најновије

Докторка Јована Стојковић: Ширимо борбу, ово је наш наредни корак (ВИДЕО)

Докторка Јована Стојковић гостовала је у емисији "15 академских" где је говорила о иницијативи за необавезну вакцинацију деце у Србији, родитељским правима и најавила наредне кораке. Oн је у емисији образложила зашто је отишла са чела УГ " Грађанска иницијатива за необавезну вакцинацију"и какве су даље активности планиране у борби против система који, по њој, уништава породицу.

Др Стојковић рекла је да и даље подржава рад УГ " Грађанска иницијатива за необавезну вакцинацију" али да је сматрала да борбу треба проширити и на друге теме и направити шири фронт за борбу против актуелног система.

- Родитељска права се у Србији крше, вакцинација ке само једно од родитељских права која се крше, отвара се питање “сексуалних пакета”, отвара се питање нетранспарентсног деловања центара за социјални рад која све чешће улазе у куће и одводе децу у хранитељске породице – објаснила је она.

Oна је најавила велики протест на Видовдан 28., јуна у 18 сати на Тргу Републике у Београду који заједно организују Иницијатива “Децу вам не дамо” са Иницијативом “Не  дамо Косово и Метохију”.

- Не смемо да пустимо да ове ствари пролазе ћутке јер онда нисмо достојни да будемо људи и да  будемо родитељи – закључила је она.

Аутор и водитељ емисије је Слободан Јовановић.

Како Руси гледају на идеју предаје Косова зарад већих плата погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Шта значи порука “Ко потпише тог убише”.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА