Најновије

ИСПЛИВАЛИ ДЕТАЉИ НЕОБЈАВЉЕНОГ РАЗГОВОРА: Ево зашто Слоба и Луна глуме да су раскинули

„Пинкова” звезда Слоба Радановић и блогерка Луна Ђогани изгледа обмањују јавност да су само пријатељи! Ово двоје задругара тајно су се договорили да глуме да су само пријатељи јер је Слоби жао Кије, али чим се ријалити-шоу заврши, поново ће бити заједно, сазнаје „Блиц”.

Луна и Слоба (Фото: Јутјуб)

Многи задругари већ недељама шушкају наоколо по имању овог ријалитија да Луна и Слоба само глуме раскид, а како смо успели да сазнамо од извора из продукције, уопште нису погрешили.

Једном приликом када су били сами у дворишту тајно су направили договор, али је продукција “Задруге” све забележила, а ми вам доносимо детаље тог разговора.

- Убрзо након што је Кија признала да и даље воли Слободана певач је почео да се ломи између ње и блогерке, а онда када је у глави пресекао да је Луна та с којим би наставио живот састао се са њом да би јој саопштио тајни план. Њих двоје су прстима притисли бубице како у етар не би отишао њихов разговор, али смо ми из продукције успели да чујемо шта причају. Он јој је рекао да је најбоље да привремено раскину јер му је жао Кије. Објаснио јој је да му је жао да их гледа заједно јер је признала да јој је још увек стало до њега, а и да би се одморили од константних напада и прозивки осталих задругара, а Луна је то прихватила - открива  члан продукције у великој тајности.

Да ова прича пије воду, показује понајвише блогеркино понашање током периода наводног раскида између ње и Слобе. Она на састанцима константно истиче да јој се Слоба гади, да је преварант и лажов и да не зна “шта је тражила са њим” након појединих његових изјава, али и снимака на којима очијука са Кијом, а онда се након састанка жестоко посвађа са њим. Међутим, већ касније одлази код њега и понаша се као да је све у најбољем реду.

Такође, приликом последњег интервјуа са Огњеном Амиџићем у недељу увече Луна се изланула и признала да ће бити са Слободаном када изађу из “Задруге”.

- Па ја мислим да бих му пружила шансу само због тога што нас двоје никада нисмо били напољу заједно. Тачно је да када сломиш чашу, па је спојиш не може да буде као пре, али нас двоје смо овде имали везу под таквим притиском и у таквој ситуацији, још смо је добро и поднели како је могло да буде. Сматрам да нисмо дали једно другом шансу да пробамо у нормалним условима - рекла је Луна Огњену, потом признала да је и даље заљубљена у Слобу, али и да код њега примећује иста осећања.

- Осећам да је и даље заљубљен у мене. Уста могу да кажу стотину лажи, али очи не могу. Ја код њега видим оно што сам увек и видела - истакла је Ђоганијева.

Слободанова супруга Кија Коцкар дефинитно је одустала од помирења са својим законитим мужем. У недељу су задругари одговарали на питања бивших учесника “Задруге”, а Кија је добила питање од Саше Рудара. Њега је интересовало да ли остаје при ставу да жели да се помири са Слобом и да са њим оснује породицу.

- Слободан и ја смо причали о томе. Нас двоје смо у браку, обоје смо желели то и било ми је драго када смо причали о томе, јер ја желим да се остварим као мајка. Нажалост, ствари су се промениле, све је отишло у правцу у ком је отишло, тако да од тога нема ништа - одговорила му је Кија.

Погледајте ОВДЕ какве је повреде Луна нанела Слоби.

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Милан открио шта се тачно догодило на журци између Луне и Слобе

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА