Најновије

ИЗГУБИЛА САМ НАЈВРЕДНИЈЕ! Кија на ивици суза док прича о Слоби! Све бих дала да није тако... (ВИДЕО)

Луна Ђогани је ушла у расправу са Слободаном Радановићем током гледања снимака који су им пуштани и тада пред свим укућанима признала да је због везе са певачем изгубила много тога, доживела огромно понижење и да је приказана као највећи негативац.

Кија (Фото: Јутјуб)

Луна је упоредила у каквој је позицији Слобина супруга Кристина Коцкар и она, па истакла да је Коцкарева у односу на њу достојанствена жена и да је само она на губитку. Поводом овога се огласила и Кија. 

-Ја сам сагласна са Луном да сам стекла овде пријатеље, подршку. Драго ми је да су много пред крај променили мишљење. Јесам добила много штошта, али сам изгубила мужа, оно што ми је било највредније у животу - започела је Кија. 

-Да је било највредније не би га изгубила - добацила је Луна.

-Све то стоји, али то је особа са којом сам мислила да ћу провести цео живот. Јесу многе ствари које је он урадио одвратне, али бих рекла да очигледно да су ово све били божији знакови да треба да се склоним од њега, али да сам изгубила свог мужа изгубила сам га на најодваратнији начин, јавно. Тешко ми је да живим овде седам месеци и да трпим ово што трпим. Кад смо причали Слободан и ја он је мене милион пута питао: "Можеш ли да пређеш преко тога", ја бих желела, али ја сам реална, нема теорије. Моје достојанство то не може да издржи. Наивно сам поверовала у милион ствари које смо причали последњих месец дана... Да сам изгубила, изгубила сам нешто што је мени највредније у животу, али сам добила неке друге ствари, а видећемо како ће се све одвијати - рекла је Коцкарева, а једва се суздржала да не заплаче.

Када ју је водитељка Душица Јаковљевић упитала да ли би све то мењала једно за друго, она је као из топа "Наравно да бих". 

Блогерка се поново укључила у конверзацију и поновила да Кија може изаћи уздигнуте, а она спуштене главе због тога што носи етикету "љубавнице". 

Детаљније о свему овоме погледајте у наредном видео-снимку. 

Зашто Слоба и Луна глуме да су раскинули прочитајте ОВДЕ.

Извор: Пинк

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА