Најновије

Рудан: Све је боље него бити у Хрватској

Препознатљив наступ хрватске списатељице Ведране Рудан обележио је прво вече најзначајнијег регионалног књижевног фестивала Крокодил у Комбанк дворани.

Ведрана Рудан (фото: јутјуб)

Са књижевницом познатом по шокантним испадима у јавности разговарао је писац Владимир Арсенијевић пред скоро 1.000 посетилаца. 

Између осталог, Рудан је описала како је свог мужа одвратила од помисли на превару. 

"Пустила сам врелу воду на њега у кади и казала му да ће следећи пут радити бритва. Од када кући имам бритву, свака информација о томе да мој муж има љубавницу је лажна", казала је Рудан. 

Она је буквално лежала на софи за интервјуе на сцени Комбанк дворане, док је Арсенијевић покушавао да јој постави смислено питање о великој популарности њених књига. 

"Старији увек мисле да су млади блесави...Да се тамо где се скупљају пије, креше и сере...И тебе сам Арсенијевићу као млађег доживљавала као будалу...Међутим испоставило се да је то нешто паметно и нарасло је у озбиљан фестивал", казала је Рудан. 

Након гостовања на једној српској телевизији са националном фреквенцијом, Рудан је искористила прилику да, како каже, исправи грешку. 

"Заборавила сам тамо казати да осим сина имам и ћерку. Она се зове Асја и обожавам је. Већ сам добила гласове из Хрватске да се тамо више не враћам", казала је Рудан. 

У кабаретској атмосфери Рудан је рекла да је за сваког човека боље да скочи са звоника цркве него да остане у Хрватској каква је данас.

ОВДЕ погледајте какве промене за раднике је донела Аустрија.

Извор: Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Ведрана Рудан, најбоље изјаве

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА