Најновије

ШОУ НА ТРИБИНАМА У КАЗАЊУ: Аустралијски навијачи скандирали „Костарика је срце Србије“!

На мечу између Француске и Аустралије навијачи те острвске државе имали су свој шоу када су на трибинама почели да скандирају нама познат слоган.

Навијачи Аустралије (Фото: Јутјуб)

Они су у сарадњи са нашим навијачима на мечу одиграном у Казању почели да певају „Костарика је срце Србије“ и тако подигли атмосферу на самом стадиону. 

Познато је да у Аустралији живи доста наших људи, а нема сумње да ће после тог геста навијачи „Кенгура“ покупити симпатије наших љубитеља фудбала.

​Подсетимо, Србија свој меч против Костарике у оквиру групе Е игра у недељу (14 часова) у Самари.

Према свим прогнозама дуел против Костариканаца биће кључни када је у питању пласман у осмину финала, не само због три бода, него и због самопоуздања уочи каснијих мечева против Швајцарске и Бразила.

„Радим са професионалним момцима, који су доказани широм Европе у клубовима. Чиста ми је савест, јер стварно одлично радимо и то су ствари које ме чине срећним. Част ми је што ћу бити на клупи на Светском првенству“, рекао је селектор Србије Младен Крстајић, коме је ово први званични меч на клупи Србије, и навео да зна стартних 11.

Капитен репрезентације Александар Коларов дуел са Костариканцима означио је као најважнији у последњих неколико година.

„Показаће колико ће нам бити битне и следеће две. И против Швајцарске ће бити круцијална и уз позитиван резултат много ће нам значити за даље“, рекао је Коларов.

Меч против Костарике биће и историјски, пошто ће Бранислав Ивановић одиграти 104. утакмицу за репрезентацију и постати играч са највише утакмица за државни тим.

Прочитајте ОВДЕ шта је о Костарики рекао селектор Крстајић?

Извор: Блиц/Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Aнализа трећег дана Мундијала.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА