Најновије

"Вучић уводи цензуру на интернет како би му лакше прошло признање Косова"

- Александар Вучић спрема обрачун са свим политичким неистомишљеницима на тај начин што ће увести цензуру интернета и свих медија који нису под његовом контролом - тврде у Српском народнм покрету Наши.

Вучић у Ћирилици (Фото: ЈуТјуб)

- Као што је свима добро познато Александар Вучић контролише већину медија у Србији, неке лично оснива, а неки су на његовом платном списку и финансира их из црних фондова. Преко медија Вучић апсолутно контролише јавно мњење и грађанима Србије форматира мишљење од догађаја до догађаја. Баш онако како је то радио и деведесетих година, наслови који су били актуелни тада, нису се променили ни до данашњих дана. О томе нам најбоље сведочи лист Информер. Међутим, како то обично бива код диктатора попут Вучића показало да се ипак сви не могу бити исконтролисани и да постоји велики број слободних интернет портала и Фејсбук који му заправо и највише смета – каже се у саопштењу овог Покрета.

СНП Наши тврде да је власт сама исценирала скандал око лажне вести о затрованој води у Београду.

- Управо због тога, протеклих дана смо могли видети различите акције из његове кухиње попут “тровања воде у Београду” које Вучићу служе као изврстан параван како се обрачунати са неистомишљеницима и лажима на интернету “и да се врло брзо мора пронаћи модел да се томе стане на крај”, што је била једна од изјава Александра Вучића која се вртела читав дан на телевизији. А коју се касније као папагаји понављали њихови плаћени аналитичари. Овакве изјаве да се мора стати ширењу лажи које долазе са Фејсбука и слободних портала су управо оно што је неопходно Александру Вучићу пред најављену издају Косова – СМАТРАЈУ СНП Наши.

Лидер СНП Наши Иван Ивановић (Фото: Правда)

Они тврде да ће на тај начин битиконтролисан и последњи вид бунта и отпора Вучићи.

- Најгоре у читавој ситуацији је што ово Вучићу није први пут да покушава тако нешто. Сетимо се се његовог министровања у време Слободана Милошевића и како су се гасили медији, али и како су завршавали поједини новинара после медијских прогона и линча које је предводио Александар Вучић – подсећају у овом Покрету.

Ко је више учинио на издаји Косова, Вучић или демократе, сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Џон Боснић о потреби пружања отпора издаји.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА