Најновије

ОД ТОГА КАКАВ СТЕ ЧОВЕК ЗАВИСИ КАКО ВАМ ЈЕ У КРЕВЕТУ: Особе са ове две особине имају најбољи секс!

Колико често водимо љубав има везе и с тиме какви смо људи, а ново истраживање открило је да људи који имају две одређене карактерне црте имају и најбогатији сексуални живот.

Илустрација (Фото: beeg)

У истраживању објављеном у часопису “The British Journal of Psychology” учествовали су испитаници без љубавних партнера, 192 слободне жене и 105 слободних мушкараца.

Учесници су морали да одговоре на низ тестова како би се установила повезаност између алтруизма, односно понашања којем је циљ помагање другоме у којем се не очекује нека врста награде од других, с тиме колико неко има успеха у љубави, односно везама и сексуалном животу.

У истраживању је донет закључак да добри и несебични људи имају најбогатији сексуални живот, односно воде љубав чешће од других људи и да су највише задовољни својим сексуалним животом. Код мушких испитаника, то укључује и већи број партнерки за необавезни секс. Студија није дала одговор на то шта испитанике мотивише на то да помажу другима, али без обзира на то, добијени резултати још су један доказ да се доброта и несебичност увек исплате.

Да су доброта и несебичност привлачне особине и у сексуалном смислу, видљиво је и у историји, прецизније из времена ловачко-сакупљачког друштва када су мушкарци који су свој плен великодушно делили с целим племеном женама били најпожељнији животни партнери.

Које прљаве речи жене желе да чују у кревету прочитајте ОВДЕ.

Извор: Супер жена

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

На шта треба припазити при сексу на плажи или води

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА