Најновије

ВИДОВДАНСКИ АПЕЛ НАВИЈАЧИМА: Нема ни једне бенефиције која је скупља од крви наших другара који су је пролили за Србију!

Српски народни покрет “Наши” позивао је данас све навијачке групе у Србији из свих спортских клубова да се активно укључе у одбрану Косова и Метохије "од издаје коју најављује актуелни режим на челу са Александром Вучићем".

Илустрација (Фото: Nasisrbija.org)

- Куцнуо је моменат да се наша љубав према Србији покаже јасно и на делу. Љубав према Косову нису само песме, транспаренти, кореографије и пиротехника, док се са друге стране на стадионима ћути о Вучићевој издаји Косова коју најављује из дана у дан, а све зарад бенефиција које даје одређеним навијачким групама и појединцима.  Ако сада будемо ћутали на издају Космета, џаба сви транспаренти, кореографије, мајице и певања. Више неће бити места за бусање у прса и Србовања на стадионима. Косово је много више од кореографије и на овом испиту не смемо пасти. Нека стадиони буду оно што и јесу и нека се на њима чује оно што треба да се чује, а то је глас народа! – саопштио једанас  овај Покрет.

Они поручују да је потребно да глас народа јасно опомене Александра Вучића, али и све остале који размишљају о издаји.

- Косово је за нас све, а без Косова ми смо ништа! Будимо учтраси у одбрани наше државе, наших светиња и свега за шта су се борили наши саборци са стадиона који су гинули у протеклим ратовима!
Нема ни једне бенефиције која је скупља од крви наших другара са трибине који су је пролили за Србију! – поручују СНП Наши.

Извештај и фотографије са данашњег протеста због издаје Космета погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Милош Ковић жестоко критикује политику власти на КиМ.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА