Најновије

Прича о проклетству једне породице пред сам крај рата!

Прича о храбрости, и две породице које се преплићу на неочекиван начин пред сам крај рата, једна је од оних који ће оставити дубок траг у вама. "Проклетство породице Палмизано" за све љубитеље историјских прича.

Фото-Вулкан

Био је у праву: трешње ће опет бујати и давати слатке и сочне плодове. Поново ће се вратити време трешања, без обзира на драму коју негде тамо проживљавају синови проклете Апулије.

Пред крај Првог светског рата, међу маслињацима и виноградима забаченог сеоцета на југу Италије, две жене су одлучиле да промене судбину тек рођеног Витантонија Палмизана, надајући се да ће га тако заштитити од породичног проклетства. Као двадесет првог у низу мушкараца породице Палмизано, Витантонија су заменили по рођењу и одгајали као брата близанца Ђоване Конвертини, рођене истог дана у једној од најимућнијих породица у Апулији.

Витантонио и Ђована заједно одрастају, везани тајном, а рат изгледа као неки далеки, давно заборављени кошмар. Али облаци новог сукоба помаљају се на хоризонту и прете да униште све што је једна храбра и пожртвована мајка покушала да сачува.

Незаборавна сага о две породице и мушкарцу који се бори против судбине, прича о пријатељству, ривалству, о немогућој љубави између двоје људи који верују да су брат и сестра.

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА