Најновије

НИКОЛА АЛЕКСИЋ ОШТРО О НАТО ПРОМОТЕРИЛА: Чланове "Клуба 100" треба жигосати (ВИДЕО)

Никола Алексић упозорава јавност Србије, о тајној НАТО медијској операцији у Србији под називом "Клуб 100", која ће имати за циљ ангажовање утицајних професора универзитета и јавних личности у Србији, како би пропагирали НАТО вредности грађанима Србије, са све циљем убрзаног  прикључења Србије у ту злочиначку организацију.

Никола Алексић (Фото: Јутјуб)

Поводом информацијама које су објављене о плану америчке амбасаде да формира “Клуб 100”, Алексић је рекао да није случајност да су одлучили да за издају врбују професоре факултета. Алексић је рекао да старије генерације знају да је НАТО највећа међународна терористичка организација и да је агресија на СРЈ била нелегална, а да су током ње извршени велики злочини.

Алексић је рекао да ће професори које заврбује америчка амбасада имати за циљ да млађе генерације обману и прикажу НАТО као хуманитарну организацију која брине о миру. Он је позвао све  студенте да пријаве професоре који говоре хвалоспеве о НАТО како би њихова имена била објављена.

Све који желе да приступе “Клубу 101” Алексић је назвао издајничким шљамом.

- Треба јавно именовати “Клуб 100” а издајнике извести пред суд јавности – рекао је Алексић у изјави за редакцију Српског колеткива.

Шта је Дејан Лучић рекао о “Клубу 100” сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Цвијетин Миливојевић о режиму Александра Вучића.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА