Најновије

"БГД НА ВОДИ" БЕЗ КАНАЛИЗАЦИЈЕ!? "Власт слави улазак Србије у ранг земаља трећег света!"

Александар Вучић прославио је данас отварање „Београда на води“, пројекта због којег је Србија под његовом влашћу постала земља трећег света.

Београд на води (Фото: Јутјуб)

Ни у једној нормалној држави се централно стратешко градско земљиште не поклања опскурном арапском инвеститору, саопштио је данас Никола Јовановић, потпредседник Народне странке и заменик шефа одборничке групе „Савез за Србију“ у Скупштини Београда.

Према његовим речима само у земљама трећег света председник обележава усељавање у две стамбене зграде, “а да иронија буде већа, без канализације”.

“Само се у земљама трећег света најважније локације користе за шопинг мол, уместо за градњу капацитета за економски развој и трговину. Само се у земљама трећег света укида железница у ужем градском језгру. Само се у земљама трећег света изградња стамбеног насеља проглашава за најважнији државни развојни пројекат. Савски амфитеатар мора бити власништво свих Београђана и мора бити искоришћен тако да од њега имају користи сви Београђани, закључује се у саопштењу.

Динкић угасио УРС, остао дуг од 153 милиона! Прочитајте ОВДЕ све о томе.

Извор: Данас

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Отварање прве куле "Београда на води".

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА