Најновије

ШЕШЕЉ АЛАРМИРАО СРБИЈУ! Они причају и причају а мисле да им је веза заштићена! Шокантне тврдње о Милошевићу, Караџићу и Младићу!

Шешељ је коментаришући јучерашњу изјаву министра унутрашњих послова, Небојше Стефановића да су службе прислушкивале Александра Вучића уназад петнаест година, рекао да су својевремено прислушкивани Милошевић, Караџић и Младић.

Војислав Шешељ (Фото: јутјуб)

- Мене прислушкују једно 40 година. Од када је успостављен комунистички режим, успостављено је прислушкивање свих стварних и претпостављених политичких противника, то су радиле разне службе. Објавио сам целу једну књигу која се зове „Прислушкивани телефонски разговори“, то су само стенограми прислушкиваних телефонских разговора које је мени Хашки трибунал дао, ту су само два моја разговора прислушкивана, а да видите Милошевића, Радована Караџића, Ратка Младића... Они причају, причају, још мисле да им је веза заштићена, муслимани су прислушкивали и доставили Хашком трибуналу. Муслимани, Хрвати, Шиптари, сви прислушкују. У Хашком трибуналу мени је Тужилаштво доставило велики број докумената, који су узети из мог полицијског досијеа, али и из досијеа неких других. Ја сам онда писмено поднео захтев Влади Србије да ми се достави мој полицијски досије. Ако су доставили Тужилаштву, зашто не би и мени?, рекао је Шешељ.

Он је коментарисао и услове у којима капетан Драган издржава своју казну, истакавши да држава Србија може помоћи, јер је он потпуно невин.

- Ја се нисам много експонирао према капетану Драгану, али сам неколико пута изјавио да је он потпуно невин осуђен, он је осуђен за измишљене кривице и остајем при томе! Држава би требала да предузме мере, једноставно, да уцени пет-шест ухапшених Хрвата за измишљену кривицу и да каже пустите Драгана Васиљковића, а ми ћемо њих. Он није имао командну одговорност у рату и ни за једно кривично дело га не могу повезати. Он се држао добро и због тога су Хрвати двоструко бесни - рекао је Шешељ.

Како су споља разорили СФРЈ, зашто Кадијевић није извршио државни удар? Сазнајте ОВДЕ.

Извор: happytv. tv

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА