Најновије

БУРНО У СКУПШТИНИ: Шешељ оптужио министра здравља Лончара да је "доктор смрти" (ВИДЕО)

Шешељев син, посланик Српске радикалне странке Александар Шешељ оптужио је данас на седници скупштине министра здравља Златибора Лончара да не може да обавља функцију коју врши, а у оштрој расправи у коју су се укључио и посланик СНС Алекандар Мартиновић поменути су Јозеф Менгеле, земунски клан, експерименти на људима.

министар здравља Лончар (фото: Јутјуб/Правда)

Повод за овакву расправу био је предлог закона о људским ћелијама и ткивима и закона о пресађвању људских органа који, између осталог, предвиђа да је сваки пунолетни грађанин потенцијални донор.

Шешељ је, коментаришући тај закон навео да министра здравља Златибор Лончар не може да обавља ту функцију због, како је рекао, надимка "доктор Смрт".

- Образложења закона су трагикомична, закони би требало да се повуку уколико поштујемо људска права, не треба поред свих постојећих репресија примењивати и оне којима се директно напада људско тело - рекао је Александар Шешељ и додао:

- Ја не знам да ли је то тачно, али медији пишу, има слика са припадницима земунског клана. Дакле он не може да буде министар док се тако нешто не реши - рекао је Александар Шешељ.

Шешељ је поменуо и присилну вакцинацију која није обавезна у већини земаља Европе.

Овакво излагање прекинуо је председавајући парламента Владимир Маринковић, који му је поручио да мора да поштује госта, а реаговао је и министар здравља који је поручио сину Војислава Шешеља да треба још да чита.

- Из свега овога закључујем да ви још треба да читате - рекао је Лончар.

У расправу се потом укључио и посланик Српске напредне странке Алекандар Мартиновић.

- Зна се ко је у историји био 'доктор Смрт', Јозеф Менгеле који је вршио експерименте 'ин виво' на људима, упоредити министра здравља сањим је невиђена брука и срамота и морали сте да реагујете - казао је Мартиновић. 

Све можете да видите у снимку испод…

ОВДЕ погледајте како је Вучић продао Србе на Косову и Метохији.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА