Најновије

ЋУФТЕ СА СВЕЖИМ БОСИЉКОМ! Ручак за данас

Млевено месо је омиљени састојак готово сваког ручка. Ево како можете направити одличне ћуфте уз додатак свежих зачина.

Ћуфте (Фото: Кулинарка)

Састојци:

500 г мешаног млевеног меса

1 чена белог лука

0,5 комад црног лука

2 кашике презли

1 комад јаје

350 г парадајз соса

0,5 шоље црног вина

1 веза босиљка

со

бибер

уље

Припрема:

У већој посуди помешајте месо, ситно сецкани бели и црни лук, со, јаје , презле и бибер. Рукама добро умесите све састојке. Оставите смесу да одстоји око сат времена у фрижидеру. Влажним рукама обликујте ћуфте, потом их пропржите на врелом уљу. Смањите температуру, па додајте парадајз сос и црно вино. Полако промешајте и оставите да се крчка око пола сата. Склоните са ватре и додајте ситно сецкан босиљак.

Рецепт за најпикантнији кромпир који ћете икада јести погледајте ОВДЕ.

Извор: recepti-kuvar.rs

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Ћуфте на другачији начин

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Најновије вести - Ратни извештаји

Најновије вести - ПРАВДА

Urbancube