Најновије

Јеси ли то хтео од Црне Горе, Мило Ђукановићу – Свач?!

Литургију коју обезбеђује полиција, реч Божију која се у Црној Гори мора силом бранити од урлика безбожника!

Ђукановић (Фото: Јутјуб)

Пише: Михаило Меденица

Православног, нашег, твојег митрополита на којег чопор бесних арнаута кидише у нашој, твојој Црној Гори?!

Староставну православну богомољу коју коју бесрамно желе да нам отму, да је потурче! Нашу, твоју богомољу! Живу воду црногорског врела…

Није ово слово шовинизма, јер на Сачу се нису сукобиле две вере, већ вера и махнити јуришници којима си дозволио да се Црном Гором зоре маштајући о дану када ће бити тек део оне проклери- “велике Албаније”!

Није муслиманима сметала литургија на темељима вековне нам светиње, већ деци Призренске лиге сваки призвук српства и православља тамо где се одвајкада чуо!

Да је среће, то би и твоја богомоља била, баш као и митрополит, Црна Гора, реч Божија са Свача, али срећа одавно самује на твојим рачунима и предрачунима и профактурама које си поганима издао на име Монтенегра!

Свако у Милоленду може чинит шта му је воља и кад му се прохте, осим што за Србе, православце, твоју веру некадашњу нема мира без по катакомбама и лагумима ко у оне дане када је била прогнана и проказана!

Није на Свачу муслиманима сметала литругија већ терористима, а знај да то јесу (знаш ти то одлично) најчвршћи бедем Црне Горе коју би најрадије прегазили у свом махнитом лудилу – православље, вера која нас је учинила великима, вера која нас учи да туђе поштујемо али да на своје не дамо, вера која ће сачувати Црну Гору када ти ударе на Милогорје и црни двоглави орлови натркиле небо твојих лажи, издаје и подвођења наше и твоје прадедовине фукари што би да је сатре, да је нема, да све претвори у прах и пепео фанатичне идеје о некаквој великој држави Азема Бејте и Шоте Галице!

На Свачу су твоји јаничари ударили на твоју веру, не заборави то никада, несоју, али и знај да те ти исти јаничари неће још дуго слепо слушати…

Јуче Свач – сутра…

Кад осване то сутра немој се вајкат и запомагати – пламен њиховог лудила је бакља узета из твоје руке!!!

Запамти- није муслиманима засметала свера реч литургијска, већ терористима оно што Свач јесте – Црна Гора!

Устави своје јуришнике док још има времена, Ђукановићу, ридаћеш за Црном Гора која ће ти колико сутра заличити на Свач – темељ некадашње богомоље…

Руска војска добија новог ловца на тенкове! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: ИН4С

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Михаило Меденица - Проћи ће и овај мрак над Србијом

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА