Најновије

Србија домаћин Европског првенства у дебати! (ВИДЕО)

Гост емисије ,,Форум" која се реализује у сарадњи портала Правда и Народне телевизије био је Јован Петронијевић, асистент на Високој школи за пословну економију и предузетништво (ПЕП) и организатор 20. Европског првенства у дебати које се од 31. јула до 5. августа одржава у Новом Саду.

Јован Петронијевић (Фото-Јутјуб)

Водитељка емисије Марија Гојковић нагласила је како је Јован позитиван пример младог човека јер је Јован захваљујући дебати пропутовао свет, успоставио добре контакте и створио себи одличне прилике за посао. 

Јован Петронијевић је истакао да су наши дебатери веома успешни на европској, па и светској сцени, али и колико је битна моћ дебатовања као и какве све предности захваљујући томе можемо постићи у животу. 

Поменуо је имена која су позната широм света, а која су почела своју каријеру управо дебатама.

Он је нагласио важност одржвања једне овакве манифестације у нашој земљи на којој ће бити преко седамсто гостију и учесника из целе Европе, са успешних и престижних факултета.

Ипак, није изоставио да помене и да наше друштво и наша политика не трпи дебату. Он је одговорио на питаља и да ли млади људи треба и зашто напуштају Србију.

Он је споменуо и теме о којима ће се расправљати, као што су: да ли треба приватизовати НАСУ, да ли Република Српска треба да буде независна земља као и још много занимљивих тема.

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА