Најновије

МАСНЕ НАСЛАГЕ МОГУ БИТИ ПРОШЛОСТ: Уколико пратите ове савете, ваше тело ће процветати

Масне наслаге неретко указују на то да је лучење инсулина ван контроле.

Илустрација (Фото: pixabay.com)

Осим лоше исхране, за таложење масних наслага могу да буду одговорни и процеси који се одвијају у вашем телу,нарушавају вам здравље, а тога нисте ни свесни.
 
Сазнајте како да се отарасите вишка масних наслага, а успут и решите здравствене проблеме!

Хормони су одговорни за таложење масти

Нажалост, многе жене пате од хормонске неравнотеже. Хормонски дисбаланс је резултат загађења ваздуха, недостатак физичке активности, неадекватне исхране и мноштво стресних ситуација. Стога, укључите физичку активност азаборавите на брзу храну, потрудите се да боравите што више на чистом ваздуху, избегавајте стрес и фрустрације.

Таложење масти око струка у облику црева

Масти указују на то да је лучење инсулина ван контроле. Да бисте то регулисали, једите морске плодове, рибу, броколи са зачинима као што су цимет или чили, бруснице, боровнице и пијте зелени чај сваки дан. Користите интегрални хлеб. Ово ће очистити организам и смањити лучење инсулина на оптималном нивоу. Избаците алкохол и газирана пића, слаткише и помфрит.

Наслаге у пределу пазуха

Ова појава може бити знак да штитна жлезда ради спорије него што треба. Препоручлјиво је да се избегава купус, броколи, обрађена соја, цвекла, јагоде и брескве. Замените их са морским алгама, лососом, туном, орасима, луком, џигерицом и интегралним житарицама. Наравно, фрустрација и стрес су забрањени.

Маст на надлактицама

То указује да имате недостатак тестостерона у вашем телу. Да би се нормализовало стање, будите сексуално активни, вежбајте мишиће надлактице, спавајте довољно и избегавајте стрес. Избегавајте слаткише, али нема потребе да гладујете. Покушајте да једете лосос, авокадо и ланено семе колико год можете.

Маст на боковима и задњици

Биће елиминисани ако базирате своју исхрану на поврћу, воћу, јогурту и интегралним житарицама. Овај проблем се јавлја ако су нивои естрогена већи од оптималног. Смањите на минимум кафу, алкохолна и газирана пића.
 
Заборавите на вијагру – узмите овај витамин и девојка ће вам бити вечно захвална, више о томе сазнајте ОВДЕ.
 
Извор: webtribune.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Tajна друштва и историја Србије.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА