Најновије

Шавија откачила и понизила Гастоза пред свима

БЕОГРАД- Певачица Ружица Вељковић отворено јој је рекла да јој није нормално да толерише његово швалерско понашање, односно да ћути, док се он удвара другим девојкама. Након ове "критике“ Наташа је донела одлуку да остави Гастоза.
Гастоз добио педалу (Фото: Јутјуб)

Гастоз добио педалу (Фото: Јутјуб)

Учеснику „Парова“ Ненаду Маринковићу Гастозу синоћ није било вече. Осим што је номинован за избацивање из виле „Парова“ од стране публике, девојка Наташа Шавија га је откачила. Певачица Ружица Вељковић отворено јој је рекла да јој није нормално да толерише његово швалерско понашање, односно да ћути, док се он удвара другим девојкама. Након ове "критике“ Наташа је донела одлуку да остави Гастоза.
Прочитајте још:УСИЈАНА К’О ФОРМУЛА: Шумахерова жена се скинула за Плејбој! (ФОТО / ВИДЕО)Ружица и Филип имали секс пред камерама! (ВИДЕО 18+)
  "Можемо да останемо само пријатељи и то је то! Ружица је потпуно у праву!", рекла је Наташа и јавно пред свима оставила Маринковића. Чини се ипак да је то учинила када је схватила да Ненад није више фаворит, те јој веза са њим више и није неопходна. Извор: Опера 17

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА