Најновије

ЛОВАЦ НА БЛАГО СЕ СПУСТИО У БЕРМУДСКИ ТРОУГАО: Оно што сам тамо видео не припада овом свету! (ВИДЕО)

Дарел Миклош, ловац на благо са канала "Дискавери", користи тајне мапе Насиног астронаута Гордона Купера (1927-2004) у потрази за олупинама бродова у Карипском мору.

Дарел Миклош (Фото: Јутјуб)

Приликом последњег подухвата за серију "Куперово благо", на непознатој локацији у региону Бермудског троугла, у близини Бахама, открио је, како тврди, први доказ о посети ванземаљаца Земљи пре више стотина, ако не и хиљада година.

"Покушавао сам да идентификујем остатке бродова користећи информације о аномалијама на Гордоновим мапама када сам приметио да нешто штрчи. Шокирао сам се", рекао је Миклош и описао џиновске краке који вире из објекта.

"Формација није личила ни на шта што сам до сада видео трагајући за олупинама. Била је огромна. Изгледало је као да пет крака вири из стрме литице и сваки од тих крака имао је димензије топа на ратном броду", истиче Миклош. 

Он тврди да постоје идентичне формације у три различите области и да не изгледају као да их је природа створила, али ни као да су дело човека. Истраживач је нашао и друге чудне и необјашњиве формације око главног облика, а све су прекривене густим коралима, за које сматра да су стари стотине, ако не и хиљаде година.

Фасциниран открићем, Миклош је по повратку одлучио да се озбиљније позабави Куперовим документима и потражи нове одговоре.

Тада је открио да је астронаут на једној од поменутих мапа означио локацију као "неидентификовани објекат" и није спомињао историјске олупине. 

"Схватио сам да ту постоји нешто друго и да је Гордон мислио на то", наводи Миклош.

"Гордон је веровао у ванземаљце. Веровао је да су га посетили становници других планета и веровао је да је много тих ствари завршило баш у овом делу света", додао је он.

Гордон Купер је био један од седам астронаута у пројекту "Меркјури" и последњи Американац који је сам полетео у свемир. После окончања каријере у Наси, отворено је говорио да верује у НЛО и тврдио је да влада прикрива информације о ванземаљским активностима.

Прочитајте ОВДЕ шта се то милион година није десило, до сад...

Извор: Novosti.online

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА