Најновије

Желите интензивнији оргазам - испробајте ову технику

Тантрички секс је низ сексуалних техника које долазе из хиндуистичке традиције Тантре старе преко 5000 година, а пружа другачије искуство од класичног секса, пише "Космополитан".

Илустрација (Фото: Beeg. com)

Сматра се да је тантрички секс облик интимности захваљујући којој партнери отварају нове канале путем којих се њихове сексуалне енергије повезују и на тај начин оживљавају нове нивое страсти.  

Тантрички секс је за све, без обзира на године.  

Свако ко је заинтересован за дуже, јаче оргазме може да испроба ове технике.  

Тренер тантричког секса и тантрички терапеут Алекси Кузмин објашњава предности тантричког секса. 

У тантричком сексу људи се у принципу боље осећају након секса ако нису доживели оргазам. Ако се не базирају на саму екстазу оргазма, могу да доживе више енергије, виталности, љубави и атракције током односа, а уместо да стварају притисак треба да "упију" саму сензуалност секса у себе.  

- Тантрички секс се базира на присутности. Не треба да се бринете о постизању оргазма. Усредсредите се на детаље, на осећаје, звукове. Овако ћете интензивније проживљавати све, а временом људи могу да осете партнера чак и кад се не помера. У тантричком сексу циљ је да постигнете оргазмичке таласе - наводи Кузмин. 

Терапеут наводи да је у тантричком сексу битније обожавање партнеровог тела, какво је под додиром, које су му тачке узбуђења... на овај начин људи ће пружити својим партнерима много више задовољства.  

- Секс је у већини случајева попут планинарења - сви иду према врхунцу. У тантричком сексу, битније су долине и висине сексуалног пута. Након интензивног дела секса успорава се, пажња се пребацује на осећања, мировање и опуштање, током чега се сексуална енергија шири. Онда се поново поставља ритам и убрзава док се не дође до тачке која одговара вама и вашем партнеру. Циљ није увек исти. У сваком тренутку треба да уживате, а резултат тантричког секса може бити сваки пут другачији - једном низ врхунаца или оргазмички таласи, а други пут чисто опуштање и уживање у телу партнера - објашњава Кузмин.

Шта се највише купује у српским секс шоповима сазнајте ОВДЕ.

Извор: Супер жена 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Секс Ђексона и Мие на Фарми.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА