Најновије

ШОКАНТНО УПОЗОРЕЊЕ - ПРОТИВ СРБИЈЕ СЕ ВОДИ СПЕЦИЈАЛНИ РАТ: Разлог је Косово, а ево шта је циљ тог рата (ВИДЕО)

Некадашњи обавештајац Југослав Петрушић тврди да се против Србије води специјални рат како би се спречило јединство народа у одбрани Косова и Метохије. Он је гостујући на ТВ Хапи рекао да је и сам учествовао у појединим операцијама специјалног рата против појединих држава и да може да препозна када се те технике користе против Србије.

Југослав Петрушић (Фото: Јутјуб)

Он је у емисији објаснио да је последица таквог рата то што грађани Србије не могу да се уједине, да престану све размерице, да читаво друштво, милиони грађана, изађу на улицу и да покажу јединство у одбрани своје јужне српске покрајине.

Петрушић је рекао да моћници који желе независност Косова знају да Срби могу да буду поражени само када су разједињени и да активно раде на томе. Он је рекао да ће након Немачке, која сада има задатак да уместо Америке притиска Србију због КиМ, сутра то наставити да ради Енглеска.

Подсећамо у Србији се може набавити књига руских геополитичара Александра Дугина и Леонида Савина о Мрежном рату у коме се објашњавају технике специјалног рата. Књигу можете наручити ОВДЕ или на телефон 063 102 28 55. Цена књиге са доставом је 740 динара.

Језиву претњу Русији да ће се се удавити у крви погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА