Најновије

ЂОРЂЕВИЋ "ПЕЦКА": „Геније“ је комплимент од Вучића, члан сам Менсе

Бивши министар одбране, а сада министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић изјавио је да процена трошкова поновног увођења војног рока од око 70 милијарди динара није „паушална“ и да је она урађена на основу претпоставке да би војни рок трајао годину дана.

Ђорђевић (Фото: modgov.rs)

„Ја више нисам министар одбране, тада је рађена анализа, ја не могу више да вам кажем, степенован је тај документ тајношћу, али нису никаква паушалне оцене, то је радила војска тада“, казао је Ђорђевић за Н1.

Он је потврдио изјаву председника Вучића, који је раније рекао да је анализа урађена на основу претпоставке да би војни рок трајао годину дана.

„Чули сте, ми смо данас причали о томе, ради се о годину дана, и не бих више ишао, речено је да ја не коментаришем даље“, казао је Ђорђевић.

На питање Н1 да ли се наљутио на председника државе који га је назвао „генијем“, Ђорђевић је рекао да је то схватио као комплимент.

„На председника да се наљутим? Да ли ја имам право да се наљутим на председника? Ја сам то можда схватио и као комплимент, с обзиром на то да сам члан Менсе“, казао је Ђорђевић.

Прочитајте ОВДЕ шта Шешељ категорички тражи од Вучића.

Извор: Н1

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Ова Ђорђевићева изјава је изазвала буру у јавности.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА