Најновије

ПОГЛЕДАЈТЕ КАКО ЈЕ ПРЕТУЧЕНА ВОДИТЕЉКА РТС: Након расправе, Слађану Томашевић комшиница је руком ударила у главу! (ВИДЕО)

Инцидент у ком је дошло до сукоба водитељке "Београдске хронике" Слађане Томашевић и комшија у њеној згради привукао је пажњу јавности.

Снимак инцидента (Фото: Јутјуб)

На друштвеним мрежама појавио се видео снимак на коме се види шта се десило у ходнику зграде када је дошло до сукоба.

Према првим информацијама, водитељку је наводно ошамарила комшиница, иначе ћерка управника зграде, угледног психолога и професора Боре Кузмановића. До инцидента је дошло након што је Томашевићева, наводно поцепала папир са огласне табле који се тицао састанка скупштине станара. 

На састанку је, објашњавају комшије, требало да се разговара о наводној нелегалној доградњи стана водитељке. Станари наводе да ју је Кузмановић питао "Зар ћеш опет да цепаш папире Слађана?", а она му је одговорила "Поцепаћу га, ко ми шта може?" и наставила да виче.

- На жалост, тачно је да се инцидент догодио, наравно да сам о том догађају одмах обавестила надлежне државне органе. По налогу Тужилаштва, узети су сви потребни докази као и видео снимак са сигурносних камера зграде, где се више него јасно види сам догашај. У вези са тим, надлежни органи раде свој посао, и ја не бих ништа даље коментарисала. Све ово нанело је немерљив стрес мојој породици и мени - казала је Томашевићева.

Она је потврдила и да у згради ради надоградњу, али је подвукла и да је све то по закону.

Погледајте видео снимак:

Прочитајте ОВДЕ какав се то ужас догодио у Црној Гори.

Извор: Курир/Вечерње Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА