Најновије

Приказ „Олујна сестра“: Када делује да губимо тло, пред нама се отвара нови пут!

„Олујна сестра“ је друга књига из серијала о усвојеним сестрама, настала из пера Лусинде Рајли.

Фото-Лагуна

Након што је Тата Солт, кака су му тепале његове ћерке преминуо и свакој оставио по писмо са траговима како би могле да пронађу своје корене, Али је друга сестра , након Маје, која ће потражити своје потомке.

Али је млада и самоуверена девојка, која обожава море и страствено је заљубљена у једрење и пловидбу. Иако музички таленатована, ту своју страст потиснула је дубоко у себи.

Алин свет се руши због губитка оца, али она проналази утеху у човеку у кога се заљубила и са којим жели да проведе живот. И док маштају о будућности. чини се да се њихови снови распршују  оног тренутка кад љубав њеног живота,Тео, настрада у несрећи.

Сломљена и неутешна након губитка два најважнија мушкарца у свом животу, Али креће у потрагу за својим коренима и то чак у Норвешку.

Док пратимо Алину причу, паралелно упознајемо и  биографију Ане Ландвик, из деветнаестог века, која је певала у чувеној норвешкој опери  „Пер Гинт“.

Паралелна радња кроз коју пратиимо Али, а затим Ану, држи пажњу читалаца до последње странице, када ћете зажалити што нема још!

Анина прича можда није имала срећан крај, али за Али он ипак можда постоји, када након свих тешких тренутака успе да оживи свој давно успавани музички таленат, пронађе своју биолошку породицу, и не само то, већ оснује и сопствену.

Лусинда Рајли нас вештином свога пера провлачи кроз савремене теме, а онда кроѕ историјске чињенице и толико нас везује за своје ликове да пролаазимо кроз све њихове емоције заједно са њима.

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА