Најновије

ПРЕЖИВЕО НАТО БОМБЕ, ПОГИНУО КОД НЕКАДАШЊЕ АМЕРИЧКЕ АМБАСАДЕ! Мушкарац који је настрадао на градилишту је херој са Кошара?!

Мушкарац Н.Т. (56) преминуо је од последица повреда задобијених након обрушавања зида на градилишту између улица Сарајевске и Кнеза Милоша у Београду, на месту некадашње америчке амбасаде.

Место несреће (Фото: Јутјуб)

Према незваничним информацијама, затрпан радник је Н.Т. је херој са Кошара. Пореклом је из Краљева, а живео је у Малом Мокром Лугу. 

- Све се догодило изненада, одмах смо позвали Хитну помоћ. Чисто сумњамо да је наш колега остао жив испод толико земље - рекао је дан од радника на градилишту.

Подсетимо, у тренутку трагедије, рођени брат радника Н.Т. је био на градилишту и читав хорор се одиграо пред његоим очима. У међувремену, пао је још један потпоран зид.

Реч је о градилишту између улица Кнеза Милоша и Сарајевске, на месту старе зграде амбасаде САД.

Дојаву о обрушавању зида МУП је примио јутрос нешто после 8.30 сати. Ископавање несрећног радника Н.Т. и даље је у току.

На место несреће је дошао и заменик градоначелника Горан Весић, који је рекао да је инвеститор имао све потребне грађевинске дозволе. 

- Истрага ће утврдити како се десила несрећа. Управо је дошао истражни судија. Ово само показује како је важно поштовати процедуре. Ако се оваква несрећа догодила на градилишту које има све потребне дозволе, можете мислити шта све може може да се деси ако је у питању дивља градња – рекао је Весић.

Инвестиција израелске компаније

Плац на ком се изводе радови налази се у власништву израелских компанија  Yossi Avrahami и Almogim holdings.

Будући луксузни комплекс ће се састојати од 260 луксузних стамбених јединица и више од 5.000 квадрата комеријалног простора. Подземна гаража би требало да има око 500 паркинг места, а предвиђена је и изградња спа и велнес центра са базеном. Изградња би требало да буде готова за две године.

Британци признали да су тајно били у Сребреници! Са Орићем ковали заверу против Срба! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА