Најновије

НИЈЕ НА БАЛКАНУ: Ево где се налазе остаци најстаријег српског града (ВИДЕО)

Миодраг Милановић, aутор емисије Аутохтонисти у продукцији HelmCast, тврди да се најстарији познато српски град налази на иранској висији Ларистан у центрталној Азији.

Илустрација (Фото: Google eart)

Емисија "Аутохтонисти" се бави српском аутохтонистичком школом чији су представници: Милош Милојевић, Олга Луковић-Пјановић, Радивоје Пешић, Момир Јовић, Светислав Билбија, Миодраг Милановић, мр Славиша Миљковић, Милош Гроздановић, Слободан Јарчевић, Радован Дамјановић , Драгољуб Антић, Александар Петровић и многи други.

Милановић каже да се најстарији познати српски град звао Срб односно Тепе Сарабан (Тврђава Сарабан). А да су ту територију римљани назвали Ларистан јер су ту нашли иста кућна божанства Ларе која су опредходно видели и на Балкану.

Милановић је рекао да је Срб насељен 7000 година п.н.е. на истоименом брду. Он је сипричао да је тај локалитет опткривен тек 1959. године и да је истраживан пуних 50 година. Милановић тврди да је овим археолошким отркићем потврђено да српски народ спада у најстарије индоевропске народе.

Шта се дешавало са Србима током потопа сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Тврди да је пронашао Троју у Србији.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА