Најновије

БЕЛИ ШЛЕМОВИ КАО ХОЛИВУДСКИ ГЛУМЦИ: Спремите се за цунами измишљотина, у Идлиб стигле екипе моћних западних медија! (ВИДЕО)

Милитанти већ снимају филм о хемијском нападу у граду Џиср ал-Шугоуру у сиријској провинцији Идлиб, објавио је 11. септембра руски Центар за помирење.

Бели шлемови или "Ал Каидини хуманисти" (Фото: Јутјуб)

Према његовим речима, снимци, који би требало да послуже као доказ да је сиријска влада наводно извршила напад хемијским оружјем, треба да буду предати западним медијима до краја дана.


- Према информацијама добијеним од становника провинције Идлиб, милитанти сада снимају сцену напада хемијским оружјем у граду Џиср ал-Шугоуру, где снимају како га сиријска војска користи против цивила. Филмске екипе неколико телевизијских канала на Блиском истоку стигле су у Џиср ал-Шугоур ујутро, као и регионалне филијале неких од главних америчких телевизијских новинских мрежа - речено је у руском Центру за помирење.

- У првом плану су сцене које приказују активисте “Цивилне заштите” (" Белих шлемова ") који “помажу” становницима Џиср ал-Шугоура након што је сиријска војска наводно употребила такозване бомбе са отровним супстанцама. Према Центру, милитанти су добили два канистера "хемикалије базиране на хлору", како би их користили у провокацији.



- Сви снимци провокације у Џиср ал-Шугоуру биће достављени у редакције водећих светских телевизијских канала, које ће их емитовати након објављивања на друштвеним медијима.

Курди кренули у жестоку офанзиву. Више о томе прочитајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

САД спремају нове ударе на Сирију

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА