Најновије

"Дуга летња ноћ": Прича која ће отопити сва срца!

И, заиста, ништа друго није било важно. Прошлост је била увод, а будућност неисписана. Нису могли да траже ништа више од тога.

Фото-Вулкан

Ческа Шекспир је дотакла дно. Након што је пре шест година написала позоришни комад који је доживео велики успех, изгубила је инспирацију и сада не успева да задржи ниједан посао, а најгоре од свега је што њена породица ни не зна колико је ниско пала. Када добије понуду да проведе лето у Италији, верује да ће то бити сјајна прилика да најзад напише нови комад.
Када холивудски заводник Сем Карлтон види наслове са својим именом у жутој штампи, само жели да побегне од свега. Зато пакује ствари и одлази у Италију, решен да проведе лето у породичној вили на језеру Комо. Међутим, када стигне у вилу, схвата да није баш тако празна као што се надао.

Током тог врелог лета, напето пријатељство убрзо прераста у снажну привлачност, а онда и у врели пламен страсти. Али не могу вечно да се крију од стварности… Док се њихови различити светови сударају, Сем и Ческа се суочавају са избором, да ли је њихова љубав само летња романса или би могла да преживи и најхладније зиме?

Извор:Правда

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА