Најновије

НАЈСРАМНИЈЕ ПРИЧЕ О МАСТУРБАЦИЈИ: Лежала сам на леђима с ногама широм раширеним испод чаршава и дирала се, а онда је улетела у собу...

Упадање родбине, суседа и пријатеља кад си у "акцији" сам са собом никад не може бити угодно, што потврђују и многобројна искуства на Редиту, но зато је урнебесно забавно читати о томе - па ево најбољих.

Илустрација (Фото: pixabay)

"Мама ме ухватила како гледам порно филмове и мастурбирам кад сам имао 13. Срећом, био сам леђима окренут вратима па ми није видела пенис, али је видела какву глупост од ТВ софт порнића сам гледао. Најгоре од свега је што ме следеће јутро бака позвала и упозорила да престанем да гледам те зле жене!" - dmdearing.

"Била сам релативно млада... Ово је вероватно био најгори тренутак у мом животу. Била сам у купатилу својих родитеља и играла се с једним од оних дечијих ветеринарских стварчица у којем је била и лажна ињекција. Мислила сам да је изврсна идеја гурнути ињекцију у себе што дубље могу. Усред мог паничарења јер сам се сад, пак, питала како ћу извући ињекцију из себе, мој отац је ушетао у собу. Крикнула сам, а и он је. Истрчао је из собе и никад ми није рекао једну реч о томе, не могу му бити захвалнија на томе. И даље претрнем сваки пут када се сетим тога..." - PrecipitASIAN.

"Ја сам девојка и моја екстремно религиозна старија сестра ми је једном улетела у собу, била сам згрожена. Лежала сам на леђима с ногама широм раширеним испод чаршава и дирала се. Таман кад сам требала да свршим, улетела ми је у собу како би ме нешто питала, но приметила је шта радим, вриснула и излетела из собе. Дечко јој је био у дневном боравку па претпостављам да му је рекла шта се догодило. Нисам могла ниједног од њих погледати у очи од срамоте још неко време, али ако ништа научила је да ми више не упада у собу ненајављено" - jiji.

"Кад сам имала 14 година, користила сам главу од туша за мастурбацију и мастурбирала сам сваки дан, сваки пут кад бих се туширала. Један дан сам наводно предуго била под тушем и моја мајка је улетела у купатило, растворила завесу и то тачно док сам била усред оргазма. Најгора је ствар да нисам ни видела да мајка гледа у мене јер сам заклопила очи од угођаја. Кад сам свршила, отворила сам очи и угледала је. Нисмо никад причале о томе, али сам дефинитивно постала пажљивија с тим колико времена трошим под тушем." - doublebarrel89.

"Брат ми је једном улетео док сам мастурбирао. Тачније, узео је дупли кључић од моје собе и лудачки ушао. Само сам се окренуо на столици, с пенисом у руци и рекао му "О*****, мастурбирам" и мој стари се продрао "Остави брата на миру када се дира!". Никад више није само ушао у моју собу." - cwstjnobbs.

"Имао сам 16 година када ме мама ухватила да мастурбирам испред породичног компјутера. Улетела је у собу како би ми рекла да ми је дошао пријатељ јер жели играти Xbox,  тако да су ме, у суштини, обоје ухватили. Таман сам био добио возачку дозволу, па је мама прокоментисала мом пријатељу "вероватно је само преузбуђен што је добио возачку". Која срамота." - Gutterlungz1.

Која је најстрашнија поза на свету прочитајте ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Упознајте жену, која оргазме постиже помоћу мисли

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА