Најновије

НЕВИЂЕНО: Српски министар упутио извињење јавности због скандала (ВИДЕО)

Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања извинило се грађанима Србије због изјаве Милене Антић током гостовања на РТС-у.

Емисија у којој се десио скандал (фото: Јутјуб)

Ресорно Министарство се извињава због, као се наводи, негативне изјаве Милене Антић која је у Београдског хроници између осталог и то да "послодавци запошљавају жене да раде а не да сутрадан оду на породиљско одсуство", наводи се у саопштењу на сајту Министарства. 

Министар за рад Зоран Ђорђевић оценио је ову изјаву као скандалозну и наложио да госпођа Антић буде адекватно санкционисана, пише у саопштењу али се не наводи о каквој санкцији је реч. 

„Изјава је скандалозна. Заиста сам шокиран. Лично сам причао са госпођом Антић и скренуо јој пажњу на све негативне последице њене изјаве. Нема оправдања за такав поступак. Ово ће бити последња опомена њој и свима другима, овакве ствари не смеју да се изговоре, а камоли дешавају. Наталитет је наш циљ број један и наставићемо да радимо на томе да положај мајки у Србији буде бољи из дана у дан и да имамо што више деце”, поручио је Ђорђевић, наводи се у саопштењу.

Изјаву која је изазвала скандал и згражавање грађана можете погледати испод…

ОВДЕ погледајте шта је рекао Гујон о забрани.

Извор: Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА