Најновије

ОРГИЈАЈУ СВАКО ВЕЧЕ, СВИ СУ ПУНИ КОКАИНА: Исповест девојке која је радила на луксузној јахти открива мрачне тајне богаташа!

Емили Варбуртон-Адамс била је весела и лепа стјуардеса на суперјахти Валор,  и учесница ријалити шоуа о животу на јахти.

Илустрација (Фото: Pixabay. com)

И док се у емисији чинило да је задовољна својим послом, 24-годишња девојка одлучила је да проговори о томе што се заиста одигравало на броду који су пловили познати и славни.

- Неки гости су били драги, али неки су нас третирали нехумано и нисам то ценила - рекла је, додавши да је било пијаних гостију који су јој отворено говорили да јој желе видети вагину.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EMILY WARBURTON ADAMS (@english_ems) on

- Пуно тога се догађало, поготово након три ујутро. Научила сам све да стрпам под тепих, гости заиста могу бити напорни, с обзиром на то да им је све допуштено- рекла је.

Већ с 18 година сама је отпутовала у Индију и то јој се јако свидело. Иако је имала одличне оцене, одлучила је да не упише факултет и крене у "школу живота". 

Блиска пријатељица Хариет упознала ју је са светом стјуардеса на јахтама богаташа.

- Пре него што почнете да радите на јахтама морате да платите трошкове за пријаву на конкурс и тренинг. Мислим да то људи уопште не знају - рекла је додавши да је платила више од 4000 евра. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EMILY WARBURTON ADAMS (@english_ems) on

- Тренинг је укључивао преживљавање, гашење пожара и медицинске вештине. Морале смо заиста гасити пожаре и вући тешке лутке пуне песка, било је јако напорно -  рекла је.
 
Признаје да се све исплатило, јер јој је плата након тога била висока, а стил живота раскошан. Осим плата, стјуардесе добивају и напојнице, које се пењу до неколико десетака хиљада долара недељно ако имате среће. Иако не жели откривати колико је тачно зарађивала, тврди да јој није било довољно. Посебно јер јој је радни дан трајао и по 17 сати.

Како каже, знали су стати у луксузним лукама, попут оних на Корзици, а запослени на јахти нису имали времена ни сићи с ње да разгледају град. 

- Понекад сте преуморни и кад гости оду с јахте, само желите убити око на два сата -  испричала је.

Међу славним гостима који често плове јахтама су Бијонсе и Џеј Зи, Леонардо Ди Каприо и Кортни Кардашијан. 

Емили не може да открије је од славних био на Валору, али истиче да је било богатих и славних. Хедонистички живот на јахти укључује гомилу оргија и ноћи испуњених кокаином, са или без гостију на јахти.

- Спавање у туђим кабинама је често па ми је драго то што сам успела да избегнем мрачну страну свега. Није тешко ако сте дисциплиновани, али искушење је свуда. Видела сам пуно тога, секс играчке, искориштене кондоме, измет у туш кабинама, урин у судопери..-  набрајала је.
 
Један веома богати гост желео је да му коктел у чашу улије по својој нози, а потом јој је понудио посао у својој фирми у Великој Британији. 

- Касније сам прочитала да је оптужен за шест сексуалних напада. Посао му је пропао. Ваљда имам среће што имам добре инстинкте -  додала је.

Прочитајте ОВДЕ ко то планира да промени пол у “Задруги”.

Извор: Espreso. rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Овако се забављају богаташи на јахтама.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА