Најновије

МИЛОШ ЈОВАНОВИЋ: Вучић није дорастао овом тренутку

Вучићев „мини историјски час“ имао је за сврху да покаже да су за слабљење позиција Србије на КИМ криви сви осим њега.

Милош Јовановић (Фото: Јутјуб)

А прећуткује се да је је Српска напредна странка потписала најгори документ за српску позицију на КиМ – Бриселски споразум, изјавио је на јучерашњој конференцији за новинаре Милош Јовановић, председник Демократске странке Србије, говорећи о посети председника Србије Александра Вучића Косову.

Јовановић је напоменуо да Вучић „није ни једном речју споменуо ни Устав Републике Србије, а ни Резолуцију 1244 Савета безбедности Уједињених нација“.

– Влада Србије и председник Вучић нису дорасли, а ни достојни историјског тренутка у којем се Србија тренутно налази, сматра лидер ДСС.

Милош Ковић, председник Политичког савета ДСС казао је да је посета Вучића Косову „историјски фијаско, јер је обећао да ће иступити у јавност са својим планом за КИМ, он своју реч није испунио и то му није први пут“.

– То пре свега значи да је он човек који импровизује и доноси одлуке ад хок… Србе на Косову и Метохији прогоне Срби. Људима су претили да дођу на митинг. Вероучитељи у школама губе посао због њиховог владике који не пружа подршку властима. Срамно је што председник Републике Србије не зна где су му границе“, рекао је Ковић.

Да ли је велики напад на Сирију изводљив или су Руси прејаки прочитајте ОВДЕ.

Извор: Данас

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Због Вучића и издаје Косова уједињује се опозиција !

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА